algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
12°

Can Picafort Unit pretén que es revisi el pacte de govern signat amb el PP

El PP qualifica la relació entre els partits d'excel·lent però es mostra sorprès per l'actitud de CPU

T.GARCIES. Sta. Margalida.
El pacte de govern que signaren el Partit Popular i Can Picafort Unit després de les eleccions haurà de funcionar d'una altra manera. El darrer comitè polític de CPU va acordar, a petició del portaveu municipal, Fèlix Estelrich, revisar de nou tots els pactes de govern signats amb el PP, «amb la finalitat de fer-los més adients a les necessitats actuals de Can Picafort i Santa Margalida».

Així ho recull literalment l'acta de la darrera reunió del partit que comptà amb el suport unànime del 81% dels membres que componen el partit i que hi eren presents. En aquest acte es justifica que «un membre actual de l'equip de govern no va consensuar els pactes inicials». Així es fa referència a la regidora de CPU, Maria Antònia Franc, que va entrar al consistori començada la legislatura en substitució del dimitit Melcior Sals.

El portaveu municipal, Fèlix Estelrich, ha explicat que la regidora que gestiona Serveis Socials i Esports no va poder donar la seva opinió abans de signar el pacte i ara troba limitacions a les seves àrees com en altres. Estelrich ha argumentat que les reclamacions del seu partit vénen motivades sobretot per demanar més serveis per al nucli costaner i per a Son Serra. Entre aquests el document de CPU, exposa més plantilla de personal a Can Picafort per atendre els veïns, habilitar un registre d'entrada i sortida a l'oficina, dotar d'un major pressupost a les oficines de Can Picafort i, sobretot crear una unitat de gestió urbanística.

Per la seva banda, el Partit Popular ha manifestat la seva sorpresa davant les peticions del seu soci de govern. El batle, Antoni del Olmo ha explicat que ningú de CPU no ha contactat amb nosaltres per revisar el pacte i ha criticat amb duresa que es filtrin a la premsa aquests acords de partits abans de parlar amb el PP. Amb tot, el batle ha exposat «que ens diguin el que volen i ja veurem com negociam».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris