nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

La polèmica sobre l'adopció d'infants per homosexuals s'enceta a la ciutat

Miquel Àngel Ariza: «Tot i que som gai, crec que les parelles homosexuals no han d'adoptar»

Han de poder adoptar nins les parelles homosexuals? Aquesta pregunta ha estat fruit d'una forta polèmica durant els darrers mesos a les Illes a causa de la llei que el Govern té intenció d'aprovar sobre parelles de fet del mateix sexe i la possibilitat d'adoptar infants.

Després de moltes campanyes per part de l'associació de gais i lesbianes Ben Amics, semblava que tots els homosexuals estaven plenament d'acord en què ells haurien de poder adoptar tal com ho fa qualsevol altra parella o persona individual.

Bé doncs, resulta que aquestes dues darreres setmanes Manacor s'ha convertit en el centre neuràlgic de la discussió, sobretot després que Miquel Àngel Ariza hagi afirmat: «Tot i que jo som gai i visc en parella consider que encara no ha arribat el moment idoni perquè nosaltres poguem adoptar infants, la societat no està prou preparada per acceptar aquest canvi».

«Les coses s'han de fer a poc a poc, sense passar l'arada davant el bou i crec que ara, un nin tendria un trauma fortíssim en el moment que els seus amiguets de l'escola li preguntassin el nom del seu pare i el de la seva mare i el nin hagués de contestar mon pare, Pere i ma mare, Joan. El rebuig per part dels companys seria tal que val més no pensar-hi», comenta Miquel Àngel.

Ariza diu també que el trauma que se li pot causar a un al·lot fill de pares homosexuals pot ser semblant al que patiren els primers fills de pares divorciats als quals la societat no veia amb bons ulls. «S'ha d'esperar que tot estigui normalitzat i que tothom ho vegi natural».

Jaume Gayà afegeix que per la seva part primer s'ha de normalitzar la situació des de l'educació a l'escola. Si des de ben petits se'ls educa en una mentalitat sexual àmplia tindran més fàcil entendre que parelles homosexuals tenguin fills».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris