muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Dos nins, de 4 i 6 anys, estrangulats a Múrcia davant del seu germà de 14

Se'n desconeixen les causes, encara que se sospesa el robatori o problemes familiars

Dos nins de 4 i 6 anys aparegueren estrangulats a primera hora d'ahir al seu domicili al llogaret murcià de Santomera. Segons sembla, el crim es va produir per un o diversos assaltants que entraren al domicili i immobilitzaren la mare amb un esprai. El cap de família, camioner de professió, era a França en el moment dels fets. Encara que es desconeix el mòbil del sinistre, se sospesa el robatori o problemes familiars.

No se sap si foren un o diversos assaltants els qui posaren fi a la vida de Francisco Miguel Ruiz, de 6 anys, i d'Adrián Leroy, de 4. Encara que en principi es va pensar que els dos nins havien estat degollats, les investigacions posteriors confirmaren que foren estrangulats amb una corda o amb un cordó. En el moment dels fets eren al domicili la mare de les víctimes, que segons va declarar ella mateixa va ser immobilitzada i adormida amb un esprai, i el germà gran, de 14 anys, que va presenciar els fets. Els assaltants podrien haver entrat a través d'un immoble adossat que es troba en construcció.

Els veïns consideren la hipòtesi que el mòbil hagi estat el robatori, encara que el testimoni d'un veí fa trontollar aquesta teoria ja que, segons la seva declaració, va sentir forts renous a la casa cap a les dues de la matinada. En el cas que aquesta fos l'hora en la qual es varen produir els fets i la Policia no en fos alertada per la mateixa mare fins a les set del matí, cobraria força la hipòtesi que els assaltants no entrassin a robar, sinó per algun motiu familiar, teoria que diverses fonts consideren.

En el moment del sinistre el pare dels al·lots, camioner, era a França. L'home va ser avisat immediatament per mòbil i va emprendre la tornada a Espanya. Tant la mare dels al·lots com el seu germà gran reberen ajuda psicològica d'urgència. L'al·lot, de 14 anys, va prestar declaració davant de la Guàrdia Civil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris