nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Francina Armengol serà jutjada per un suposat delicte d'injúries contra Rotger

Un fulletó del PSOE en què es parlava dels guanys del batle fou el motiu de la denúncia

El Jutjat d'Instrucció número 4 d'Inca ha acordat la celebració de judici després d'haver admès la denúncia per injúries interposada pel batle, Pere Rotger, contra els socialistes Francina Armengol i Bernat Vallori. Concretament la denúncia de Rotger, que fou cursada el 21 de maig de 1999, es refereix al contingut d'un fulletó que repartí el PSOE durant les passades eleccions municipals en què es deia, entre altres coses, que «la gestió de Pere Rotger durant quatre anys li han suposat 40 milions per a la seva butxaca».

A la denúncia s'esmentà que «aquesta afirmació, a més de ser falsa, és d'un contingut injuriós i lesiu per l'honor i la imatge del denunciant, induint els lectors a creure que s'ha apropiat d'una quantitat per mor del seu càrrec públic». Rotger creu que aquestes manifestacions atempten contra la seva persona i només són desqualificacions. A més, el batle diu sentir-se content ja que els jutges solen arxivar el 90 per cent de les bregues entre els polítics.

Per la seva banda, Francina Armengol assegura sentir-se ben segura ja que no va participar en cap moment en el repartiment del fulletó ni apareix en cap moment el seu nom. «El que hauria d'estar nerviós és el senyor Rotger, ja que tenia un càrrec a l'IDI pel qual cobrava 7 milions i no apareixia pel despatx», manifesta Armengol. A més l'exregidora apunta que la denúncia de Rotger ha tingut des del primer moment un caire electoralista. Per aquest motiu, Armengol no creu que vagi contra ella ni contra Bernat Vallori sinó contra un partit rival.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris