algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Allau de queixes pel mal estat d'alguns carrers molt transitats

Hi ha punts on els clots són tan profunds que poden ser perillosos

Els carrers de Manacor no han estat mai un dels atractius de la ciutat; de fet a molts pobles de la comarca la gent, en lloc de dir Manacor, diu Manaclot. La veritat és que més d'un cop s'han sentit les queixes dels veïns de la ciutat pel mal estat de les vies, però en aquests darrers dies Diari de Balears ha rebut diverses queixes per aquest motiu.

Realment hi ha una sèrie de carrers en què els clots són tan profunds que poden arribar a ser un perill per a la gent que hi transita. De fet, un veí de la ciutat explicava que «no pot ser que cada dos per tres les rodes del cotxe pateixin en passar per determinats carrers. Més d'un cop he sentit gent que es queixa perquè ha foradat la roda del cotxe».

Cal dir, a més, que els carrers que en pitjor estat es troben són molt transitats per tot tipus de vehicles, que dia rere dia han de fer autèntiques filigranes per tal d'evitar pegar un cop amb la roda dins un dels nombrosos clots que hi ha. Endemés, la situació empitjora perquè molts dels vehicles que passen per aquestes vies són pesants i això fa que el clot augmenti de mida i de profunditat. La solució d'anar tapant els clots amb asfalt no és la més bona, perquè al poc temps l'asfalt ha cedit i el clot torna a sortir.

«El problema, però, no només afecta els conductors, ja que quan plou i els clots són plens d'aigua es causen molèsties als vianants a causa dels esquitxos dels cotxes». Un veí explicà indignat que pels esquits dels automòbils en passar quan plou, «s'han arribat a podrir les persianes de ca nostra, perquè cada vegada que un cotxe enganxa un bassiot és com si tirassin un poal d'aigua sobre les finestres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris