algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Els veïns diuen que estan farts de les molèsties que els creen els pubs

El col·lectiu demana al batle Oliver que faci complir la llei

Els veïns de l'estació ja no poden més i han esclatat contra les gravíssimes molèsties que diuen que els provoca durant els caps de setmana l'activitat dels pubs que es concentren a la zona. Des de l'associació de veïns de l'estació s'explica que «cada cap de setmana hem de patir les molèsties que s'originen per l'activitat d'aquests locals». Entre aquestes molèsties, els afectats citen el renou de la gent al carrer i el que provoquen els cotxes que sovint posen la música a tot volum o toquen el clàxon i que aparquen baix de les finestres dels domicilis.

A més, els veïns asseguren que els establiments nocturns excedeixen en molt el nivell màxim de decibels permesos per la normativa municipal. Els residents afirmen haver xerrat sovint amb l'Ajuntament, tant a l'anterior legislatura com en l'actual, per tal que es prenguessin mesures contra aquestes molèsties, de forma que els locals poguessin funcionar sense perjudicar-los. Malgrat aquests continus contactes, afirmen que els resultats fins ara no han estat satisfactoris i que no els han fet cas.

Els veïns diuen que estan cansats de no poder dormir els divendres i dissabtes a vespre pel renouer. A més mantenen que estan farts d'haver de fer net «els nostres portals i voravies de tassons, botelles, vòmits, orines, i fins i tot xeringues i altres restes que deixa als carrers la festa dels caps de setmana». També critiquen que sempre se'ls acusi de no deixar que els joves empresaris del poble exerceixin el seu dret a tenir un negoci.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris