muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

La plataforma en defensa del bonobús fa passes perquè es creï un consorci de transport

La plataforma en defensa del bonobús impulsarà en els propers mesos la creació d'un consorci de transports d'àmbit comunitari amb l'objectiu final d'aconseguir «un millor servei i a bon preu per a tots els habitants de la comunitat i per a tots els usuaris del servei de transport públic».

Així ho va explicar ahir als mitjans de comunicació Jordi López, regidor d'Esquerra Unida-Els Verds a l'Ajuntament de Palma i membre de la plataforma, que a partir d'ara canvia el seu nom pel de plataforma en defensa del transport públic. «Volem aconseguir un bon servei a la Part Forana i que s'impulsi la comunicació entre els pobles i Palma i s'acabi amb les discriminacions en el tema del transport». Per això els representants de la Plataforma mantindran contactes amb membres de la EMT, la Conselleria d'Obres Públiques, la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balars i els diputats i senadors de les Illes a Madrid.

«Totes les administracions s'han de posar d'acord per tal que els preus no siguin excessius en el conjunt del transport públic a les Illes». La plataforma, que agrupa la Federació d'associacions de veïns de Palma, ja ha mantingut contacte amb diferents federacions de la resta d'Illes disposades a sumar-se a la iniciativa, així com la Confederació d'associacions de la tercera edat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris