algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Fageda inaugura «el nostre petit Pedralbes»

La reforma del passeig de Mallorca, el projecte més car del pla Mirall, ja és una realitat consolidada

Mancaven quinze minuts per a les vuit del vespre. El panell elèctric amb els comandaments dels fanals del passeig de Mallorca era obert i el batle de Palma, Joan Fageda, i el tinent d'Infraestructures, José María Rodríguez, acabaven de donar les darreres explicacions a Marisé Fernández, presidenta dels veïns de Sant Jaume, sobre com accionar el nou enllumenat del Passeig. Passà un instant, els vells fanals s'apagaren i els fanals clàssics començaren a estendre la seva claror sobre el Passeig. L'obra més cara del pla Mirall quedava inaugurada.

L'acte va comptar amb la presència d'una gernació, en què destacava la presència de les regidores Maria Antònia Carrasco i Maria José Frau (IMI i Participació Ciutadana) i dels regidors Pedro Àlvarez, Gaspar Oliver i Jordi Llabrés (Hisenda, Esports i Educació). El batle de Palma, Joan Fageda, va rebre ahir nombroses felicitacions per part dels veïns i la Riera va ser més admirada que mai. El batle va aprofitar l'avinentesa per «agrair la col·laboració de l'Associació de Veïns, que ens ha ajudat moltíssim i sobretot dels tècnics, de l'empresa constructora, de l'encarregat i de José María Rodríguez, que ha estat el factòtum d'aquestes obres i que ha hagut de patir nombroses crítiques». El batle digué que ahir era un dia «molt important per als veïns» i va demanar el seu ajut per «conservar-ho, això serà el difícil en unes obres d'aquestes característiques. Per molts de policies i per molta de gent que posem a fer net, si la gent no hi posa una mica d'esment serà molt difícil mantenir aquest nivell».

El batle Fageda va sortir al pas de les veus crítiques que no entenen la gran inversió feta a la contrada i assegurà que «aquesta és una obra que crea un eix d'unió molt important entre el puig de Sant Pere i la falca verda, és el centre de ciutat i es pot comparar amb un petit Pedralbes de Barcelona. La unió d'aquests elements, que són elements naturals importants que van des del centre històric i el Baluard fins a la falca verda es mereixien una inversió important, però sense menysprear en absolut altres punts de la ciutat».

El batle assegura que «en proporció s'han invertit tants de doblers a les barriades com aquí». Fageda explicà que «és un moment ideal per fer una crida a tots els ciutadans perquè ens ajudin a conservar aquesta ciutat. Un dels meus missatges és que hem d'estimar més aquesta ciutat, una de les més hermoses del món i que encanten a la gent».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris