algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
12°

Reformar les Escoles Velles valdrà 77 milions més per la gestió del PP

La constructora paralitzà les obres perquè sols cobrà 51 milions

La reforma de l'edifici de les Escoles Velles per transformar-lo en centre d'educació d'adults costarà 77 milions més del pressupost inicial, que pujava a 51 milions de pessetes. Així ho va manifestar el delegat d'Urbanisme a l'Ajuntament de Son Servera, Miquel Àngel Villalonga (PSM), qui criticà que «aquest increment en el pressupost inicial del projecte de reforma es deu a les modificacions que va realitzar l'exbatle popular Francesc Barrachina (PP), sobre el primer projecte».

El regidor nacionalista recrimina que l'exbatle popular dugués a terme «les modificacions que li donaven la gana i sense passar per la corresponent sessió plenària que, en tot cas, és l'organisme que té potestat per realitzar qualsevol canvi sobre el projecte inicial». La reforma total del nou centre d'educació d'adults costarà finalment uns 128 milions de pessetes, és a dir, «al voltant d'un 136 per cent més que el pressupost original», comentà Villalonga, que a més exposà que «l'empresa adjudicatària, Construcciones Cañellas Bosch (CCB), va decidir paralitzar les obres quan va fer la feina per valor de 51 milions i va advertir que no volia continuar si no es perllongava el seu contracte».

Les modificacions realitzades en el decurs de les obres varen ser, entre altres coses, el canvi de la coberta, que no hi era inclòs, i reforçar l'estructura metàl·lica, alçar la planta superior i canviar una sèrie de d'instal·lacions que eren defectuoses. El ple de la corporació va aprovar dilluns passat encarregar el projecte d'ampliació de la reforma de les Escoles Velles, i després es procedirà de nou a la contractació de les obres. Villalonga vol deixar clar que «el pacte PSOE-PSM no ha provocat aquest augment en el pressupost inicial, sinó que va ser el PP».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris