algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

Cort inaugura avui el passeig Mallorca, el projecte més costós del pla Mirall

Fageda presidí l'obertura al públic de la plaça del Mirador al barri del Terreno

L'Ajuntament de Palma inaugurarà avui la remodelació del passeig de Mallorca, la darrera gran obra del pla Mirall Eixample, que amb un cost total de 697 milions de pessetes, ha esdevingut la més cara del pla Mirall. Les obres de reforma del passeig es varen iniciar el mes de setembre de 1999 i haurien d'haver estat acabades fa un parell de mesos, però les protestes veïnals (es va demanar la pervivència d'alguns arbres, i canvis en el sistema d'aparcaments), varen obligar a una modificació del projecte original que ha endarrerit l'execució final de l'obra.

La remodelació ha disposat de la instal·lació d'un total de 170 nous fanals d'estil clàssic que han costat 126 milions de pessetes i que aportaran 340 punts de llum a l'entorn. Així mateix, s'han instal·lat un total de 24 bancs igualment d'estil clàssic, 17 de moderns i un total de cinquanta papereres. El passeig es complementa amb un total de 80 palmeres i més de 200 arbres de diferents espècies que han estat plantats de bell nou i que en el futur han de reforçar la imatge de frescor de la contrada.

D'altra banda, s'ha de destacar que el mateix Fageda va inaugurar ahir vespre el nou espai públic del mirador del Terreno, com també l'enllumenat públic instal·lat a la zona, obres que han costat un total de 217 milions. El Mirador del Terreno és una plaça habilitada entre els carrers Patrimoni i Pedrera amb entrada per Joan Miró. El nom respon a les vistes sobre la badia que es té des d'aquesta zona, que permet fins i tot albirar el castell de Bellver.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris