nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Infructuosa recerca del major dels dos nins desapareguts en aigües d'Alcúdia

Els equips de rescat rastrejaren centenars de metres als dos costats de la cova

El cos de Marc Gil continua a les profunditats de la costa mallorquina després de la tercera jornada de recerca portada a terme ahir pels equips de rescat. Els Geas, un helicòpter de la Guàrdia Civil i una embarcació de Salvament Marítim rastrejaren el dematí la zona en què diumenge capvespre caigueren a la mar els germans Gil Bonnín. El menor, Àngel, aparegué dilluns dematí, però Marc, que va ser engolit per les ones, encara no ha estat localitzat.

Els bussos de la Guàrdia Civil cercaren el cadàver del menor al llarg de més de tres hores sense el més mínim indici del cos del petit, tan sols localitzaren una camiseta que podria pertànyer a Àngel. Els efectius realitzaren immersions al llarg de tot el dematí per les immediacions del cap de Menorca, allà on trobaren el cos d'Àngel, i hi col·locaren punts de referència per acotar la recerca.

Poc després de la una, segons un portaveu de la Comandància de Palma, els equips de rescat varen suspendre el rastreig a causa de la mala meteorologia i del cansament dels bussos, que començaven a sentir els primers símptomes d'hipotèrmia. L'aigua a la zona amb prou feines passava dels deu graus sota zero. Les embarcacions de la Guàrdia Civil i de Salvament Marítim retornaren al Port d'Alcúdia i avui dematí és previst que tornin a les immediacions del cap de Menorca i de la cova Tancada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris