muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Els nins d'Es Pont sotmeten el trànsit

L'escola de Son Gotleu es mobilitza per reclamar a l'Ajuntament un pati digne

La definició de caos podria ser alguna cosa semblant a estar aturat durant prop de vint minuts damunt un pont sense poder anar ni endavant ni endarrere mentre una seixantena de persones, essencialment nins i els seus pares, es dedica a travessar una i altra vegada el carrer insensibles a les pitades de botzina que els dediquen des de centenars de vehicles.

Idò això és el que va passar ahir al matí quan faltava un quart d'hora per a les nou; els nins i nines del col·legi Es Pont, acompanyats dels seus pares, es varen dedicar a travessar de forma continuada el pas de zebra situat al carrer Indalecio Prieto, cantonada amb el camí de Son Gotleu impedint les maniobres dels vehicles particulars durant uns vint minuts.

L'acció, que ha comptat amb el suport total de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola, s'ha realitzat per reclamar a Cort l'ampliació del pati del centre, de tan sols 850 metres quadrats i en el qual han de jugar més de dos-cents al·lots de la barriada.

Fa més de dotze anys que els pares dels alumnes reivindiquen l'ampliació del pati en els terrenys limítrofs al centre escolar, però sempre els ho han negat. Ahir varen decidir que ja estava bé, que havia arribat el moment de cridar l'atenció i a fe que ho feren.

Centenars de vehicles, principalment amb nins i infants que es dirigien a altres escoles dels voltants i amb treballadors que es dirigien cap al seu lloc de feina, varen quedar atrapats en l'embús, mentre els nins es dedicaven a travessar una vegada i una altra el pas de vianants armats amb pancartes en què es reclamava «més espai» i encoratjats pels professors, que els deien «tranquils, que pitin, quan més temps estarem més cas ens faran».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris