nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La Policia Local es plantà al ple per reivindicar un major augment de sou

El batle recriminà al col·lectiu que «en temps del PP no feien aquests actes de pressió»

La Policia Local de Son Servera es va presentar a la sessió plenària ordinària com a mesura de pressió per aconseguir un augment a la seva nònima salarial. Les principals discrepàncies varen sorgir quan el portaveu del col·lectiu va reivindicar un plus mensual de 60.000 pessetes en concepte de complement de productivitat que «se'ns ha restat» digué. El portaveu va explicar que aquesta quantitat econòmica havia estat consensuada amb l'exdelegat de Policia, Antoni Cànoves i el regidor d'Hisenda, Gerardo Ruiz, i «no entenem el perquè ens han suprimit aquest complement».

Tant el batle Eduard Servera (PSOE) com el regidor d'Hisenda, Gerardo Ruiz (PSOE), varen voler fer entendre als policies que s'havia duit a terme una valoració dels llocs de feina i que gràcies a aquesta tasca «les vostres nòmines són molt més altes». Tot i que el portaveu va reconèixer que la nòmina havia pujat substancialment, va continuar reivindicant que els havien retirat el complement de productivitat, que ells continuaven fent la mateixa feina i consideraven que ho havien de cobrar.

El col·lectiu i el regidor d'Hisenda varen discutir al llarg de quasi una hora, sense arribar a res en clar. Quan el batle, Eduard Servera es disposava a parlar, la policia es va aixecar i va abandonar la sala de plens. Aquesta posició va molestar molt el batle, qui va considerar que l'actitud de la Policia Local havia estat «intolerable, per deixar amb la paraula a la boca la seva màxima autoritat». Servera també va criticar el col·lectiu dient que «mai durant el mandat del PP i amb problemes molt més greus havíeu assistit a un ple per manifestar-vos», en aquest moment, els regidors del PP també es varen aixecar i abandonaren la sala de plens.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris