nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Esporles plora la pèrdua dels germans Gil Bonnín

«Marc era més introvertit i molt respectat pels companys, mentre que Àngel era en tots els saraus»

Esporles plorava ahir la pèrdua dels germans Gil Bonnín. Els dos al·lots jugaven a bàsquet a l'equip local i eren molt coneguts pel veïnat, especialment el petit, Àngel, que definiren com un nin «molt introvertit i alegre». Àngel, de 9 anys, assistia a classe al Col·legi Públic d'Esporles, mentre que el seu germà Marc, de 13, cursava ESO en un institut d'Establiments. La professora d'Àngel informà ahir els alumnes de quart de primària que el seu company no tornaria, si bé no donà detalls sobre la desaparició del petit. Els nins dedicaren la classe a recordar l'infant «i alguns han plorat en fer-ho», digué la professora.

A l'Irco Esporles, el club de bàsquet en què jugaven els germans Gil, també hi havia una gran consternació per la seva mort. El seu entrenador i coordinador de les categories inferiors del club, Lluís Paez, explicà que «eren ben diferents l'un de l'altre, però magnífics. Marc, que jugava a les categories infantil i cadet alhora, era molt introvertit i treballador, mai no replicava res i els seus companys d'equip el respectaven molt. Per la seva banda, Àngel era tot el contrari. Sempre estava ficat en tots els saraus, ja que era molt alegre i extravertit. Ara mateix volia deixar l'equip, però era un d'aquests jugadors passionals i amb el caràcter molt fort que canvien de posició en un moment». «La notícia "afegí Paez" ha caigut com una gerra d'aigua freda. És terrible».

La casa dels germans, situada al carrer Tanca, de la localitat, era un constant anar i tornar de coneguts i veïns que volgueren passar el mal moment amb la mare. Una veïna de la família explicà que «els pares dels nins s'havien separat, però ambdós es desvivien pels seus fills. Ha estat una desgràcia». La dona qualificà els germans Gil com «dos al·lots molt alegres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris