nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

La Sala rebaixa la taxa de recollida de fems per a bars i restaurants

El ple de l'Ajuntament d'Alaró, a proposta de l'equip de govern, va aprovar dijous per unanimitat rebaixar la taxa de recollida de fems als bars i restaurants existents al municipi. Fa tan sols dos mesos que en el ple municipal s'aprovà una pujada d'aquest impost, que passà de 661'11 euros (110.000 pessetes) a 800 euros (133.000 pessetes). Ara s'ha decidit tornar a la taxa anterior.

Segons explicà el tinent de batle, Joan Simonet Borràs (PP), «després de parlar amb els propietaris d'aquests establiments, que només són nou a tot el poble, ens han fet saber que la pujada era una mica excessiva tenint en compte que participen activament en les campanyes de recollida selectiva i que tornar a la quantitat anterior no afectaria gaire el conjunt de la recaptació municipal».

El portaveu del PSOE, Miquel Deyà, recordà que el seu grup ja va votar en contra de la pujada aprovada fa dos mesos i criticà que «l'argument principal de l'equip de govern per tornar enrere i rebaixar ara aquesta taxa és que no afectarà el conjunt de la recaptació municipal».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris