algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Un vial connectarà l'entrada d'Inca i de Costitx per descongestionar el trànsit

L'Ajuntament negocia amb Obres Públiques un conveni per executar el projecte

Un petit vial de circumval·lació ubicat a la sortida del poble cap a Inca i Costitx podria ser la solució definitiva als problemes de trànsit que pateix el centre urbà de la vila. L'Ajuntament de Sencelles ha demanat a la Conselleria d'Obres Públiques l'execució d'aquest projecte que preveu millorar l'accés al poble construint dues petites rotondes a les carreteres de Costitx i Inca que es comunicarien entre si amb un vial.

A més es preveu obrir un nou carrer dins del poble que donaria continuïtat a la plaça Nova i que funcionaria com a eix alternatiu al carrer de Sor Francinaina. El batle, Josep Aloy, va explicar que «la realització d'aquesta obra faria possible aplicar un únic sentit de trànsit al principal carrer del poble que ara suporta una gran pressió, mentre que l'altre sentit l'assumiria el nou vial».

Aloy va recordar que l'obra resultaria relativament barata ja que només s'hauria d'expropiar només un solar urbà que no està edificat, mentre que la resta de finques afectades ja es trobarien en sòl rústic. Aquesta proposta fou plantejada pel batle, Josep Aloy, als responsables de Carreteres del Govern, que la veren amb molts bons ulls, si bé plantejaren la dificultat d'executar-la per manca de pressupost.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris