algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

El propietari de l'hotel Cala Mesquida II es farà un xalet on hi havia l'edifici

El batle de Capdepera, Joan Pascual, diu que si desclassifica haurà d'indemnitzar

El propietari de l'antic hotel Cala Mesquida II, Pere Pascual, es construirà un xalet en la mateixa zona en què estava emplaçat l'edifici turístic que començaren a enderrocar fa més o menys un mes. L'habitatge estarà situat a només uns 50 metres més amunt d'allà on estava l'hotel, és a dir, en la primera línia de mar. Tot plegat ha sortit a la llum per mor d'unes investigacions que ha duit a terme el PSM local, «vàrem descobrir que l'empresa propietària de l'hotel Cala Mesquida II, Explotacions Turístiques de les Illes, en què hi ha Pere Pascual, havia sol·licitat en data de 28 de juliol la construcció d'un xalet a la zona», explicà el portaveu nacionalista Felip Esteva.

Segons Esteva, «resulta que la zona ha quedat afectada per la moratòria decretada pel Govern i assumida pel Consell de Mallorca que va entrar en vigor dia 1 d'agost, però Pascual havia presentat el projecte dos dies abans i això li permet construir l'habitatge». Felip Esteva considera que «no s'hauria de deixar construir aquest habitatge perquè es troba a primera línia de mar i per tant l'impacte ambiental que causaria és tan gran com el que provocava l'hotel Cala Mesquida II».

En aquest sentit, el grup nacionalista fa comptes presentar una moció en què es proposa la suspensió de llicències a aquesta zona concreta de Cala Mesquida, «nosaltres per la nostra banda tenim previst demanar a l'Ajuntament que faci la suspensió de llicències d'aquesta zona concreta i a més, volem demanar que, dins la revisió de les Normes Subsidiàries que du a terme l'Ajuntament, es desclassifiqui la zona i es contempli com a sòl rústic. D'aquesta manera s'evitaria que es fessin més construccions en aquest lloc on ja hi ha dos xalets», afegí Esteva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris