muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

SFM pensa posar un bitllet de viatges il·limitats en un dia per 700 pessetes

La intenció d'aquesta iniciativa és potenciar el turisme d'interior entre la gent de l'Illa

Els mallorquins podran comprar en el termini d'un mes un nou bitllet ferroviari que sota el lema «Un dia en tren» permetrà recórrer la línia de Palma a sa Pobla pujant i baixant del tren tantes vegades com es vulgui, pagant una tarifa única d'unes 700 pessetes. La idea consisteix a potenciar el turisme d'interior entre els mateixos ciutadans de les Balears de manera que puguin planejar excursions en tren durant els caps de setmana, visitant els diferents pobles que creua la línia sense haver de pagar cada vegada que es pugi al tren. Els menors de dotze anys no hauran de pagar bitllet.

El gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), José Antonio Santos, confirmà a Diari de Balears que les negociacions per posar en marxa el nou producte s'han accelerat arran de la recent obertura de la línia Inca-sa Pobla. «L'experiència de la setmana passada ha marcat la pauta per tal de desenvolupar el bitllet. Creiem que existeix un potencial important de famílies que poden recórrer en tren l'interior de Mallorca», explicà Santos. El bitllet «per un dia» només es podrà adquirir els caps de setmana, ja que entre setmana els trens van massa plens.

Malgrat tot, Serveis Ferroviaris de Mallorca estudia posar en marxa el proper any un nou servei dissenyat especialment per als turistes que permetrà viatjar tres o quatre dies en tren, tantes vegades com es vulgui, abonant una tarifa única que encara no està definida. Les negociacions per crear el bitllet turístic encara estan en marxa i el Govern balear cercarà la implicació del Consell de Mallorca (CIM) i els diferents ajuntaments. Per altra banda, SFM manté obertes les negociacions amb diverses empreses d'autobusos per poder donar cobertura als trajectes que uneixen els nuclis urbans de Muro, Llubí, Alaró i Consell amb les seva respectives estacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris