nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

Les galeries de la plaça Major no acaben d'arrancar tot i la reforma

Prepararen una campanya de promoció per impulsar les vendes

Les vendes als comerços de les galeries de la plaça Major no acaben d'arrancar. Deprés de la reobertura l'estiu passat per les reformes que es feren a l'interior per rellançar aquest espai, els comerciants no acaben de veure clar que el negoci funcioni, segons comentaren diversos propietaris a aquest diari. Tot i que les reformes i la diversificació dels comerços han suposat una nova imatge per a les galeries, els comerciants consideren que falta un impuls perquè els mallorquins «coneguin la nova cara de les galeries», més diversificada i menys turística.

«Les vendes són igual que abans»; «S'ha de fer publicitat. Molta gent no coneix encara que s'hi hagi fet una reforma»; «Falten cartells a l'exterior de la plaça per anunciar els comerços»; «Falta fil musical a l'interior i abans n'hi havia», són alguns comentaris que se senten entre els propietaris dels comerços i dels locals. També n'hi ha d'optimistes que diuen que les cosen «van millor». No obstant això, una gran majoria considera que era del tot necessari fer aquestes reformes. «Allò més difícil serà recuperar els sis mesos de tancament de les galeries per fer la reforma i el cost de la inversió de les obres», diuen.

Confiat, però, es va mostrar ahir el president dels comerciants de les galeries de la plaça Major, Juan Gómez, que assegurà estar convençut que «tot anirà millor a partir d'ara». Diu que encara «és un poc prest per fer-ne una valoració, ja que no estan oberts tots els comerços, n'hi ha devers un 60 per cent d'oberts, alguns estan en obres. I això és un bon senyal. Hem de pensar també que ara som en època de rebaixes i la gent acaba de fer les despeses de Nadal». Gómez precisà que s'han obert dotze establiments nous on es troben marques de renom», i que el nou Syp ubicat a l'interior està fent de reclam perquè la gent s'aturi en altres llocs».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris