nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

El jutge mana l'ingrés en presó de l'acusat de cremar viva Ana Torres

Mohamed A., de 49 anys, manifestà que la dona morí per accident

Mohamed A., el marroquí de 49 anys acusat de cremar viva una coneguda en es Rafal i causar-li la mort, ingressarà en presó quan es recuperi de les ferides que ell mateix es provocà en el sinistre, ocorregut dilluns passat. Així ho ha manat el titular del Jutjat d'Instrucció Número 7 de Palma, Antoni Garcías. Segons informaren fonts judicials, el magistrat es desplaçà fins a l'Hospital General, on està ingressat l'acusat, en companyia d'una fiscal i del metge forense per prendre declaració a Mohamed A. L'home contà la seva versió dels fets que posaren fi a la vida d'Ana Torres.

Segons la seva declaració, l'acusat mantenia una relació sentimental amb la dona. En referència als fets, Mohamed A. explicà al jutge que ell no matà la dona i que es tractà d'un accident. Segons la seva versió, Ana Torres tirà de manera involuntària un pot de cola adhesiva sobre una estufa, fet que provocà una gran deflagració. Mohamed digué que les flames afectaren la dona i que ell no pogué fer res per evitar-ho.

L'acusat patí cremades en el 18 per cent del seu cos i va ser evacuat a l'Hospital General, on encara ahir continuava. L'home continuarà ingressat en el centre, sota vigilància policíaca, en espera que el metge el doni d'alta. Posteriorment quedarà ingressat en el centre penitenciari de la carretera de Valldemossa.

La versió de la Policia és ben diferent i, segons assenyalaren dos testimonis, l'acusat llançà el líquid inflamable sobre la dona i després no va fer res per auxiliar-la. Ana Torres va ser traslladada d'urgència a Son Dureta. La dona tenia cremades en el 95 per cent del seu cos i el seu estat era crític. Els metges, vist el seu estat, decidiren la seva evacuació a l'Hospital de la Vall d'Hebron, de Barcelona. Allà va ser atesa, però no es va poder recuperar de les ferides.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris