algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Sampol demanarà als diputats populars que donin suport a la llei de comerç

El text de l'avantprojecte legislatiu serà aprovat avui per part del Consell de Govern

Pere Sampol demanarà als diputats del Partit Popular que votin a favor de la llei de comerç una vegada que aquesta arribi al Parlament de les Illes Balears. Així ho va explicar el vicepresident als mitjans de comunicació, expressant la seva voluntat per tal que «aquesta sigui una llei de consens que estigui perfectament consolidada durant molta d'estona, per això seria important que fos aprovada per unanimitat amb els vots dels diputats del Partit Popular, als quals demanarem el seu suport».

La tramitació parlamentària de la llei de comerç serà aprovada avui en el Consell de Govern de l'Executiu autonòmic i s'espera que la Cambra l'aprovi en breu. Sampol explicà que «durant aquesta tramitació parlamentària algun dels articles pot patir petites modificacions en el seu redactat, però bàsicament el que demà (avui per al lector) s'aprovi, serà el que finalment aprovarà també el Parlament».

El vicepresident va voler remarcar de manera clara que aquesta llei servirà per reforçar el sector del comerç i per matenir-lo estable. «És una llei que ha cercat el consens i l'aprovació de molta de gent i que per tant ens satisfà molt». Quant a les darreres discrepàncies amb Unió Mallorquina per l'articulat de la llei, Sampol va dir que «s'han salvat totes les diferències, exceptuant alguns petits serrells que no acaben de satisfer tots els partits polítics, perquè les lleis no són perfectes, però ens hem posat d'acord i no hi ha gaire problemes».

El vicepresident també explicà que «els grans beneficiats per la llei de comerç seran els petits i mitjans empresaris i els consumidors. S'ha aconseguit posar fre a les grans superfícies i a partir d'ara es posaran fortes messions per promocionar els productes illencs a les nostres botigues».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris