algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

El dia 5 de febrer serà quan s'iniciïn les obres del pla Mirall

L'adaptació per a vianants de Bisbe Llompart es farà en tres trams

El proper dia 5 de febrer es començaran les obres del pla Mirall que afectaran el centre de la ciutat. «D'aquesta manera, s'han respectat les peticions dels comerciants, que havien sol·licitat que esperàssim que passassin les festes de Nadal», digué el batle, Pere Rotger. L'Ajuntament es reuní amb l'empresa concessionària de les obres per tal d'arribar a un acord i causar tan poques molèsties com sigui possible als veïns.

En el cas de les obres de semiadaptació per a vianants del carrer Bisbe Llompart i carrers de la vora, s'ha acordat fer-la per trams. Primer s'escometrà la plaça Antoni Fluxà i la plaça de sa Quartera, on també s'han de fer millores a la xarxa de clavegueram. Després es passarà al tram de Bisbe Llompart que acaba al carrer del Comerç. El darrer tram serà el del carrer Jaume Armengol. «S'espera, segons ens ha assegurat l'empresa concessionària, que la durada de cada tram serà de dos mesos i mig, així que per l'estiu ha d'estar tot llest», manifestà el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí.

Ara membres de la Sala es reuniran amb els comerciants de la zona per informar-los dels acords presos i demanar que entenguin que durant un temps hauran de suportar les molèsties pròpies de les obres. Per altra banda, totes les feines que es duran a terme ara obligaran a escometre unes reformes viàries per tal que no en quedi afectat el trànsit dins de la ciutat. «Mentre les obres estiguin fins al carrer Bisbe Llompart, el trànsit anirà per Jaume Armengol cap a General Luque; després es desviarà cap a rutes alternatives», assegurà el regidor delegat de Policia, Juan Eusebio Deus.

En el cas del mercat dels dijous, «les parades es reubicaran cap a altres zones on també hi ha ara mercat i augmentaran la seva extensió cap a zones com la Gran via de Colom», indicà Seguí. Per altra banda, avui comencen les obres de pavimentació dels carrers que es troben en mal estat. Aquestes millores, que disposen d'ajudes del Govern, són, segons Rotger, mesures necessàries per millorar la imatge de la ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris