bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La plataforma unitària critica Fageda pels atacs al nacionalisme

Esperen dur més de quatre mil persones a la manifestació d'enguany

La plataforma unitària convocant de la manifestació amb motiu de la celebració de la diada de Mallorca es va reunir ahir a la seu del PSM al carrer d'Isidoro Antillón per valorar aquesta manifestació i per establir els objectius amb vista a l'any que ve, i que bàsicament es pot reduir en doblar el nombre de participants, segons va explicar el secretari d'organització del PSM, Joan Antoni Salas.

A la reunió es va criticar molt durament el fet que «el batle de Palma, Joan Fageda, aprofitàs uns fets aïllats protagonitzats per unes persones que no tenen res a veure amb cap de les entitats convocants per criticar tot el nacionalisme. Són unes declaracions fora de lloc totalment i és lamentable aquest atac al nacionalisme, però ja és hora de tancar les polèmiques», explicà Salas.

«Totes les entitats han valorat de manera molt possitiva aquesta diada i s'ha destacat la unitat de tots els nacionalistes al voltant de la festa nacional del 31 de desembre, que ha quedat definitivament consolidada». Segons Salas, «ens hem posat com objectiu que l'any que ve la manifestació sigui participada per un total de quatre mil persones».

Com és lògic, els nacionalistes són conscients que hauran de fer molta de feina i que la part forana serà absolutament imprescindible per aconseguir els objectius que s'han marcat. «De fet, la convocatòria amb totes les forces de la plataforma unitària ha quedat fixada per al proper mes de setembre. Ens hem adonat que en dos mesos no hi ha temps a bastament per poder fer aquesta feina».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris