algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Més retencions i talls de trànsit per les obres al passeig de Mallorca

La Policia tancà l'accés al carrer Rubén Darío per evitar que es produïssin grans embussos

Les obres que du a terme l'Ajuntament de Palma consistents a asfaltar tot el passeig de Malllorca provocaren ahir novament retencions i obligà que durant part del matí es desviàs la circulació de la zona afectada, segons informaren fonts de l'àrea de Governació de l'Ajuntament de Palma. Concretament, els vehicles que volien entrar per Rubén Darío en direcció al carrer Jaume III varen ser obligats a anar per l'avinguda Alemanya, assegurà Cort.

La Policia optà per tallar al trànsit aquest accés a causa dels embussos que s'hi estaven formant. No obstant això, devers les dues del migdia s'hi havia tornat a restablir el trànsit i els vehicles circulaven amb normalitat pel passeig de Mallorca, tot i que un dels carrils estava tallat en part a causa de la maquinària que asfaltava la zona. Pel que fa als sondeigs que es realitzen al carrer Antoni Marquès per fer-hi un pas subterrani, no varen ocasionar problemes de trànsit, explicà Cort. Malgrat això, per donar fluïdesa a la circulació es varen allargar novament les freqüències dels semàfors.

Precisament molts d'aquests cotxes es varen dirigir cap a l'avinguda Alemanya per la possibilitat de poder girar cap al passeig de Mallorca, maniobra que en moments determinats va ser prohibida. Les obres d'asfaltatge del passeig de Mallorca, iniciades dilluns, està previst que acabin abans de les festes de Sant Sebastià, dia en què l'Ajuntament inaugurarà la remodelació de tot el passeig. Precisament ahir es netejava el llit de la Riera, una de les darreres actuacions al passeig de Mallorca, les obres del qual han costat 700 milions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris