muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

Dos joves solien acompanyar la viuda morta al Port d'Andratx

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil continua investigant les circumstàncies en què divendres passat es produí l'assassinat d'Irmela Regina Femmer. Sembla ser que els investigadors, que estan efectuant controls a la carretera d'Andratx des de fa dos dies, podrien trobar-se darrere la pista de dos joves estrangers que solien freqüentar la companyia de la morta en els darrers temps.

Respecte de les gestions d'ahir, la Guàrdia Civil es desplaçà fins a l'oficina de la Banca March en la qual la viuda guardava els seus béns econòmics. Els investigadors també es personaren en una immobiliària per conèixer a nom de qui estava el xalet de la víctima. El mòbil econòmic és una possibilitat que la Benemèrita manté amb força si bé, segons informà ahir un portaveu, no es descarta cap altra possibilitat.

D'altra banda, també cal destacar l'arribada a l'Illa del company sentimental d'Irmela, que viu a Alemanya i que, segons sembla, va ser interrogat per la Guàrdia Civil. L'home, anomenat Manfred, va explicar que la relació entre la morta i ell es trobava en un punt d'inflexió després d'haver mantingut una sèrie de discussions. Està previst que l'home es desplaci fins al xalet de la víctima en companyia dels investigadors amb la finalitat que pugui aclarir si l'assassí o assassins s'endugueren algun objecte de dins la casa. Irmela Regina feia un any que residia en el xalet de sa Mola. Abans havia viscut a Peguera i a Cala Llamp. Sembla ser que la dona tenia previst vendre la seva actual casa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris