muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Centenars d'usuaris estrenen la línia a sa Pobla en la primera jornada gratuïta

Els veïns de Muro i de Llubí no utilitzaren les estacions perquè són massa lluny

58362

Els usuaris gaudiren del trajecte.

E.B.

L'obertura de la nova línia de tren entre Inca i sa Pobla es convertí en una jugueta més de les que els Reis Mags d'Orient han deixat a Mallorca. Durant ahir i avui els mallorquins que ho desitgin podran provar, de franc, la línia inaugurada oficialment setmanes enrere.

A mitjan matí era molta la gent que esperava a l'estació de sa Pobla l'arribada del tren per fer, com deien molts, «una petita excursió fins a Inca i tornar». Tot el contrari succeí a les estacions de Muro i de Llubí. La llunyania dels corresponents nuclis urbans va tirar enrere molta de gent.

Però la il·lusió dels ciutadans no va minvar, ja que alguns murers i alguns llubiners volgueren pujar al tren i anaren a sa Pobla. «Ja que he d'agafar el cotxe per anar a la meva estació, el puc agafar per traslladar-me a sa Pobla i així faig el trajecte complet», comentava Antoni Castelló, un veí de Muro.

Aquesta mateixa persona també assegurava que «a l'estació de Muro pareix perillós deixar el cotxe perquè no està vigilada. Si almanco hi posassin un bar, la zona estaria més controlada». Tant els veïns de Muro com els de Llubí coincidien que les estacions estan massa enfora del nucli urbà.

Fins i tot un veí de Muro comentava que per a ell estava més a prop l'estació de sa Pobla que la del seu poble. Malgrat tot, els primers viatges de la nova línia entre Inca i sa Pobla registraren una gran afluència de gent. Eren molts els grans que volgueren fer un passeig en el tren i aprofitar per portar-hi els néts per explicar-los com eren les coses la darrera vegada que hi va haver tren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris