algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

L'EMT posarà en marxa una línia entre la plaça d'Espanya i l'aeroport

Destinarà vehicles articulats a les línies de l'Arenal i Can Pastilla

L'EMT posarà en funcionament el primer semestre d'enguany una línia directa des de la plaça Espanya a l'aeroport que tindrà una freqüència d'entre 15 i 20 minuts. D'aquesta manera, es pretenen evitar les esperes excessives d'entre 45 minuts i una hora que provoca l'actual línia que va a l'aeroport, ja que aquesta fa una voltera passant per Can Pastilla. No obstant això, el president de l'EMT indicà que l'actual línia no desapareixerà, «tot i que és probable que en quedin alterades les freqüències». Quant a la posada en marxa d'aquesta nova línia a Son Sant Joan, Àlvarez diu que «això està condicionat a la modificació general de les línies que ha de dur a terme l'EMT i als resultats del Pla de Mobilitat».

Un altre dels objectius que pretén aplicar aviat també l'EMT és que tots els autobusos de la línia 15 de l'Arenal siguin articulats. Actualment hi ha 15 autobusos destinats a aquest línia, dels quals devers 7 són articulats. Àlvarez diu que la intenció és que en el futur els 15 siguin articulats, «fet que ens permetria duplicar les places de passatgers amb el mateix nombre d'autobusos». Aquesta mesura es posarà en pràctica per evitar, com passa en l'actualitat, que molta gent quedi a les aturades en espera que passi un altre autobús per problemes de saturació.

Amb la mateixa filosofia es pretén dur a terme un canvi a la línia 3 (Pont d'Inca Illetes), «que també sofreix una gran demanda de passatgers». Per aquest motiu, l'EMT hi destinarà 12 autobusos articulats per tal d'absorbir la gran quantitat d'usuaris que fan servir aquesta línia. No obtant això, Àlvarez afirmà que existeix en tot cas una important dificultat perquè aquesta classe d'autobusos vagin per aquesta línia. Es tracta d'una zona d'Illetes on hi ha cotxes aparcats que podrien impedir el pas dels articulats si no queden estacionats correctament. En aquest sentit, Àlvarez pretén sol·licitar una reunió amb l'Ajuntament de Calvià per cercar una solució al respecte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris