algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Detingut un «narco» a Son Banya amb 500 grams d'heroïna de gran puresa

La droga interceptada per la Guàrdia Civil al sospitós equival en el mercat a unes 10.000 dosis

Agents de Gifa de la Guàrdia Civil de Palma han finalitzat satisfactòriament una important operació contra el tràfic d'heroïna a Palma amb la detenció a Son Banya d'un nigerià, considerat un dels principals distribuÏdors de la substància en l'àmbit local. Segons informaren fonts de la Comandància, l'operació començà fa uns mesos. Des de l'inici de la investigació totes les sospites recaigueren sobre el ciutadà nigerià, que tenia fixada la seva residència a Son Ferriol. El sospitós, identificat com a U.E., de 27 anys, arribà a Palma fa cinc anys i regularitzà la seva situació.

L'individu treballava com a mecànic, però alhora se'l considerà com un dels principals subministradors d'heroïna dels clans de Son Banya. Sembla que estava relacionat amb una important xarxa de narcotraficants que va ser desarticulada l'agost passat a Palma, però no va ser detingut aleshores per falta d'indicis. D'aquesta manera, després de dos mesos de gestions, els investigadors esbrinaren que el sospitós havia programat una entrega per a la nit de dijous, fet pel qual la Guàrdia Civil muntà el dispositiu pertinent de control.

U.E. aparegué al volant d'un potent vehicle marca Honda Prelude i va ser interceptat pels cotxes dels agents. El sospitós, lluny d'entregar-se, s'intentà escapar. En la seva fugida gairebé atropellà dos guàrdies civils i envestí dos dels cotxes patrulla. Un moment abans de ser detingut l'individu llançà un objecte des de l'interior del cotxe. Es tractava d'un paquet que contenia una quantitat lleugerament inferior a 500 grams d'heroïna. Segons la Guàrdia Civil la substància era de gran puresa i estava perfectament premsada. La mateixa font informà que la droga intervinguda equival a unes 10.000 dosis en el mercat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris