lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El trànsit al centre es tancarà a les 18 hores per la cavalcada dels Reis

A partir de les 14 hores no es podrà estacionar cap vehicle a l'itinerari

Demà divendres, i amb motiu de la cavalcada dels Reis, els carrers del centre de Palma quedaran tancats al trànsit a partir de les 18 hores. Així mateix, la prohibició d'estacionament de vehicles en aquesta zona entrarà en vigència a partir de les dues de l'horabaixa. L'àrea afectada per aquestes mesures circulatòries (que coincideix amb l'itinerari de la cavalcada) comprèn els carrers Moll Vell, avinguda Antoni Maura, Conqueridor, Palau Reial, plaça de Cort, Colom, Sant Miquel, Oms, la Rambla, Riera, Unió, plaça Joan Carles I, avinguda Jaume III, passeig de Mallorca i plaça Porta de Santa Catalina, on finalitzarà la desfilada.

Tant el passeig de Sagrera com l'autovia de Llevant també es veuran afectats pel tall de trànsit, concretament des de les 18.15 a les 20 hores. Aquest pla de circulació, vigilància i ocupació de la via pública ha estat elaborat per l'àrea de Governació de l'Ajuntament de Palma i serà executat i coordinat divendres per la Policia Local de Palma. Davant l'esdeveniment de la cavalcada i les mesures de restricció al trànsit que s'han adoptat, la Policia Local recomana als ciutadans que s'abstenguin de desplaçar-se a la zona amb el vehicle particular per evitar que es formin coes i retencions importants en el centre de la ciutat.

La Policia aconsella en qualsevol cas que les persones que hagin de circular necessàriament per aquest zona emprin les rutes alternatives de la via de cintura, Joan Miró i Avingudes. Així mateix, l'Ajuntament va indicar que la restricció als accessos de la plaça d'Espanya es mantindran, sempre que es consideri oportú, fins avui, i en un principi el pròxim dia 5 podrien estar oberts, tot depenent de com es desenvolupi el trànsit durant el dia de la cavalcada dels Reis. En un primer moment aquests accessos havien d'estar tancats fins dia 7.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris