algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Investiguen personal d'una empresa d'autocars per l'incendi de dos vehicles

La Policia interrogarà els sospitosos pels fets ocorreguts el 31 de desembre a Son Castelló

Dos vehicles i part de la nau industrial de l'empresa d'autocars Catalina Marquès, situada en el polígon de Son Castelló, foren presa d'un incendi intencionat el vespre del dia 31 de desembre. Ara, el Grup de Delinqüència Econòmica del Cos Nacional de Policia investiga les estranyes circumstàncies en què s'originà el sinistre i interrogarà part del personal de l'empresa per conèixer la naturalesa dels fets.

Les sospites policíaques respecte que les causes que originaren el foc es deuen a motius interns es basen en l'existència d'una denúncia interposada dies enrere per l'empresa contra els sospitosos. Segons aquesta denúncia, de la qual se n'ha encarregat el Jutjat d'Instrucció número 4 de Palma, l'empresa Catalina Marquès responsabilitzava diversos treballadors de la companyia de la sostracció de doblers de la caixa dels autocars.

Segons sembla, la Policia pensa que l'incendi dels autocars podria haver estat una mena de revenja per aquesta denúncia. Tot i que la Prefectura Superior de Policia de les Balears no ha manifestat res sobre el tema, sembla que en pocs dies els sospitosos seran interrogats i no descarta que es portin a terme algunes detencions. Els Bombers de Palma informaren que els fets tingueren lloc el diumenge vespre, en el número 12 del gremi Porgadors, situat en el polígon de Son Castelló.

El vigilant de seguretat de l'empresa va informar els Bombers que dos vehicles de l'empresa eren presa de les flames, que també varen afectar part del sòtil de la nau. Personal del 080 es va desplaçar fins al lloc del sinistre i aconseguí apagar les flames després de diverses hores d'intervenció. Tot i que els Bombers no pogueren determinar les causes de l'incendi, tot apuntava que va ser intencionat. En un primer moment es pensà en un suposat acte vandàlic, però les sospites han passat a un àmbit més directament relacionat amb la companyia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris