nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Finalitzen les obres de la primera fase del poliesportiu de sa Coma

L'Ajuntament ha assumit íntegrament els 28 milions que han costat

Els joves i nins de sa Coma ja poden començar a gaudir de les instal·lacions que s'han fet durant la primera fase del pavelló esportiu del nucli costaner. Les obres, que finalitzaren el mes de desembre, han costat uns 30 milions de pessetes que l'Ajuntament de Sant Llorenç ha pagat íntegrament. La segona fase, pressupostada en 21 milions de pessetes, serà finançada per la Conselleria d'Educació mitjançant un conveni. Tot i això, de moment, tan sols disposa de la redacció del projecte bàsic i d'execució.

La construcció del pavelló esportiu de sa Coma es projectà a causa de la manca d'equipaments esportius que pateix la zona costanera. A hores d'ara, l'Ajuntament ha executat la primera fase del pavelló esportiu que se situa en el solar del col·legi públic Punta de n'Amer de sa Coma. El recinte ocupa una extensió total de 13.414 metres quadrats de superfície que s'ha de construir. Tot plegat forma part d'un projecte per millorar la qualitat de vida dels joves que viuen al nucli costaner.

En aquest àmbit, el departament de Benestar Social està treballant en l'execució d'un projecte global per a aquest col·lectiu de joves que, segons les paraules del director de l'escola pública de sa Coma, Miquel Galmés, «pateixen una manca d'integració fruit de la seva condició de ser fills de pares peninsulars que fan feina a l'hostaleria».

La millora en la qualitat dels serveis esportius de la zona costanera permetrà al col·lectiu desenvolupar activitats diverses. «Així mateix el poliesportiu al costat de l'escola suposa un gran benefici per als nins i les nines que hi assisteixen. Es pot dir que el nucli costaner disposa ja d'unes instal·lacions esportives molt dignes», afirma el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris