algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La Sala valora uns terrenys en 100 milions menys que els propietaris

El Partit Popular critica la diferència que suposa la valoració feta per l'Ajuntament

Els veïns propietaris dels terrenys en què s'ha de construir la futura urbanització de l'avinguda del Parc i el passeig Ferrocarril s'han mostrat indignats pel fet que l'Ajuntament hagi desestimat les al·legacions presentades en referència a la valoració de les expropiacions que s'han de dur a terme per fer la dotació de serveis de la urbanització. Resulta que després de fer un estudi dirigit per un expert, els veïns presentaren la seva valoració confrontada a la que havia fet el consistori i la diferència de les quantitats entre una valoració i l'altra és abismal. Per exemple, un terreny que l'Ajuntament valora en sis milions de pessetes, val, segons el tècnic contractat pels veïns, cent vint milions més.

És per això també que el grup municipal de l'oposició, el Partit Popular, ha volgut expressar la seva disconformitat davant aquest tema, ja que consideren «que la diferència és massa gran com per deixar-ho passar de llarg. No és normal que hi hagi més de 100 milions de pessetes de diferència entre una valoració i l'altra. A més, d'un solar de 242 metres quadrats l'Ajuntament en vol donar 800.000 pessetes, mentre que el tècnic dels veïns estableix la seva valoració en 26 milions». Segons han dit els membres del PP, «el cas de la valoració de les expropiacions pot acabar al tribunal de preu just, ja que els veïns no estan gens d'acord amb els doblers que els vol donar la Sala».

Per altra banda, els conservadors manacorins han presentat un seguit d'al·legacions per la modificació de les ordenances fiscals que l'Ajuntament en ple va decidir aprovar dijous passat. Segons ha explicat la portaveu dels populars, Catalina Sureda, no és molt normal el fet que s'apugin les taxes que durant el 2000 han suposat una recaptació més elevada que la que s'havia previst en un principi. A més, no és normal que s'imposi una taxa pel servei d'assistència a domicili mentre que en altres municipis aquestes ajudes són totalment gratuïtes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris