algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Els pares del col·legi Ponent demanen més seguretat viària per als alumnes

La comunitat escolar vol un semàfor a la carretera de Lloseta i més vigilància

Els pares del col·legi públic Ponent d'Inca demanen mesures urgents per millorar la seguretat viària de la zona sobretot durant les hores d'entrada i de sortida de classe. Els pares es mostren intranquils pel gran trànsit que hi ha a la zona i la manca de vigilància policíaca, la qual cosa fa molt perillós el pas habitual dels alumnes que es dirigeixen cap al centre.

Des de l'associació de pares es demana la instal·lació d'un semàfor a la carretera de Lloseta per reduir la velocitat dels vehicles que entren a la ciutat i que es considera que és massa elevada. De fet, diuen que a causa d'aquesta velocitat els passos per a vianants no són segurs i que hi pot haver alguna desgràcia. En aquest sentit, recorden que ja s'han produït alguns accidents amb gent atropellada.

D'altra banda, emperò, es demana també la presència d'un policia fix almanco 20 minuts abans de totes les entrades a classe. El president de l'APA, Fernando Martín, conta que fa temps vàrem demanar que s'hi posàs un policia fix per regular el trànsit, com ja hi ha a altres escoles. Tot i que hi enviaren un agent, ens trobam que aquest molts de dies no hi és o que arriba tard i no soluciona el problema». Martín ha lamentat l'estat de deixadesa en què es troba el pont de ferro que travessa les vies del tren i que és molt utilitzat pels nins per anar a classe. Per aquest motiu demana que s'hi realitzi un manteniment adequat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris