algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Rebel·lió a Palmanyola pel fems

Un centenar de veïns dipositen els residus davant l'ajuntament

Un centenar de veïns de Palmanyola es manifestaren ahir vespre davant de l'ajuntament de Bunyola d'una manera curiosa: entre crits de «no volem comtenidors», deixaren les bosses domèstiques de fems a les portes de l'edifici consistorial, i després les trepijaren per poder accedir a la sala de plens.

El Consistori de Bunyola prengué l'acord de modificar la recollida del fems a Palmanyola, que fins ara es realitzava porta per porta, per instaurar contenidors. Però aquesta mesura és rebutjada pels veïns perquè «ja tenim prou rates a la urbanització, i els contenidors ajudaran que n'hi hagi encara més».

La protesta dels veïns es va realitzar a les nou del vespre, mentre a les cases de la Vila se celebrava una sessió plenària. En finalitzar aquesta, i en capítol de precs i preguntes, el batle, Miquel Mateu, donà la paraula a un representant del col·lectiu, que explicà les raons de la protesta. Tanmateix, el batle es mantingué fort: s'ha pres una decisió i aquesta s'executarà.

Els veïns de Palmanyola havien entregat un miler de firmes contra el nou sistema de recollida, que de moment no han servit de res. Per aquesta raó, els veïns fan comptes de mantenir la seva actitud amb accions com la viscuda ahir al centre de Bunyola.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris