muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Emoció i incidents marcaren la festa del 31 de Desembre

La Policia protegí Fageda dels independentistes, que llançaren ous a l'acte de la plaça d'Espanya

83056

El Partit Socialista de Mallorca (PSM) va celebrar ahir un dels seus actes centrals anuals en els locals de Comissions Obreres. Els dirigents del partit varen explicar que «no tant se celebra un acte tradicional, sinó que més que mai els drets nacionals s'han de reivindicar en un moment en què s'està produint un revival del nacionalisme estatal».

Segons va explicar el vicepresident del Govern, Pere Sampol, que va participar en la manifestació unitària, «el gran perjudicat amb aquesta revifada del centralisme serà una vegada més el ciutadà, a qui mancarà autonomia política. Una vegada més estam patint una forta espoliació i en lloc de rebre millors serveis sols rebem un dèficit».

El vicepresident es va mostrar indignat pel fet que una vegada més les Illes Balears siguin la comunitat que rep menys doblers en relació al nombre d'habitants. «És un mal que hem patit tant amb el franquisme, com amb el govern de la UCD, amb els socialistes i ara amb el Partit Popular. Així és com s'expliquen les coes a Son Dureta, les pèssimes carreteres o el fet que no tinguem res. I és curiós que siguem nosaltres la comunitat que més recursos genera».

Sobre la diada, Sampol va assegurar que «serveix per demostrar que som un poble amb la voluntat d'executar els nostres drets polítics, que no tan sols no es reconeixen sinó que es volen aniquilar sense escrúpols».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris