algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Els serveis municipals són a punt per a la darrera nit del mil·lenni

Ni la Policia Local ni el 061 preveuen diferències amb altres nits de Cap d'Any

Els serveis públics de Palma s'enfronten a la darrera nit del mil·lenni amb un desplegament de recursos en què no es preveu cap emergència superior a la d'altres nits nadalenques: si l'any passat l'Insalud triplicava el seu personal d'urgències als hospitals, en previsió del temut efecte 2000, enguany la central del 061 disposarà del mateix personal que qualsevol altra nit de l'any. Així, el personal que estarà de servei a aquest servei d'urgències essencial serà d'un metge de guàrdia més un segon en reforç, a més dels tres telefonistes i els dos locutors que habitualment en fan servei.

Igualment, la Policia Local a Palma no incrementarà els seus efectius per sobre dels reforçaments que ja són actius al llarg del Nadal, segons informà ahir el gabinet del regidor José Manuel Sierra. De fet, fins al pròxim dia 7, l'Ajuntament manté en servei un dispositiu especial integrat per un sergent i catorze agents que complementen el servei habitual de la unitat nocturna, integrat per una mitjana de 40 efectius. En termes generals, la Policia Local té previst garantir la fluïdesa del trànsit "especialment en zones comercials i d'esbarjo" alhora que millorar la seguretat induïda (dissuasiva per als delinqüents) a través de les patrulles en punts assenyalats de la ciutat.

Així, a més de patrulles vianants que recorreran les àrees on es preveu major afluència de públic, Palma disposarà d'unitats en els punts estàtics de visibilitat; aquestes unitats "llevat que el temps ho desaconselli" romandran fora del vehicle policíac i en actitud vigilant. A més, un catàleg d'altres punts «conflictius» serà cobert per les anomenades unitats reactives (que responen a alertes concretes). Finalment, la Policia Local també disposarà de punts d'assistència al ciutadà, en què vehicles de tipus turisme, dotats amb un sol agent i amb cartells indicadors, oferiran informació de tota casta als ciutadans, a més de servir de base a les patrulles de la zona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris