algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

La reparació del cel ras del col·legi públic estarà llesta en dos mesos

Els 64 alumnes evacuats l'octubre podran tornar a les seves aules

Els 64 alumnes de l'escola Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, que des que s'inicià el present curs no tenen més remei que anar a escola a l'antic edifici de ca les Monges perquè les seves aules acusen un evident estat ruïnós, ben aviat podran tornar al col·legi Mestre Guillem Galmés.

«Les obres de reforma del col·legi es contractaren en un període de quinze dies i si tot va segons les previsions, la reparació de la coberta de l'edifici podria estar enllestida en dos mesos», ha explicat el director general de Planificació i Centres de la Conselleria d'Educació, Jaume Gual.

Gual ha afegit que «les obres de reparació de l'estructura del cel ras del col·legi s'han tramitat per la via d'urgència, perquè des de la Conselleria hem valorat que l'actuació s'ha de fer tan aviat com sigui possible pel perill que comporta per a l'alumnat».

La reparació de les goteres té un pressupost superior a 25 milions de pessetes, «perquè s'hi haurà de fer una actuació integral encaminada a reforçar les bigues del sòtil del passadís del primer pis, com també la de sis aules més d'aquest bloc del centre docent», apuntà el director general.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris