nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Agafar un avió per passar la nit de Cap d'Any a fora, un fet habitual

Les agències ofereixen de manera majoritària estades de quatre dies a Roma i Venècia

Cada cop són més els illencs que en acostar-se aquestes dates passen per l'agència de viatges per reservar plaça. La intenció no és altre que celebrar la Nit de Cap d'Any a fora. Alguns no se'n van massa lluny, simplement es desplacen fins a un hotel de Cala Rajada, Can Picaford, Platja de Palma, en definitiva, el que ofereix habitació i sopar per la nit de Cap d'Any. Altres, però, peguen el bot més enfora.

Aquests darrers no dubten a embarcar-se per fer un viatge una mica més llarg; acostuma a ser del 28 de desembre i fins a l'1 de gener o del 29 al 2 de gener. Enguany molta gent ha optat per anar a esquiar. «Com que fins dia 22 de desembre no hi va haver neu, molts han aprofitat per anar a esquiar per Cap d'Any», explicava un empleat de l'agència de viatges d'El Corte Inglés, Miquel Àngel Bosch. D'altres, però, han escollit les ofertes de vols xàrters que aquesta mateixa empresa posava a l'abast del client. Així, no han dubtat a fer reserves per passar el darrer dia de l'any i el primer a Roma o a Venècia.

De fet, aquestes dues destinacions semblen ser les que han tingut més nombre d'ofertes. L'empresa Tramuntana oferia un vol directe per anar a Roma i estar-hi allà des del 28 i fins dia 1 de gener. «El vol està ple», confirmava una al·lota des del mostrador d'una oficina d'aquesta agència. També hi està el d'Halcón Viajes S.A. que té la mateixa destinació; una agència que a més permet viatjar a Praga o a Londres i també fer un circuit per Galícia. Era una empleada d'aquesta companyia qui assenyalava que «l'any passat oferírem molts circuits, enguany però hem optat per fer estades a una ciutat en concret, durant uns certs dies i sense moure's d'allà».

Soltour també ha escollit Itàlia per programar un viatge especial per anar a passar la nit de Cap d'Any fora de l'Illa, en aquest cas ha optat per escollir Venècia. El vol també ja està complet. Com també va bastant ple el de Tenerife i el de Las Palmas, dues altres destinacions que ofereix Soltour per acabar i començar l'any 2001. «Després també hi ha molta gent que ha agafat el bitllet per anar fins a Madrid, Barcelona o Sevilla», explica Miquel Àngel Bosch de l'agència de viatges d'El Corte Inglés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris