muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Una dona denuncia el seu company perquè la llançà del cotxe en marxa

Tres homes han estat detinguts per maltractaments a Palma aquests darrers dies

Tres homes han estat detinguts aquests darrers dies a Palma com a suposats autors d'amenaces, maltractaments o agressions a les seves companyes sentimentals. Sembla que l'esperit nadalenc no influeix per res en les intencions dels agressors, que insisteixen a convertir les vides de les seves dones en una mena d'infern.

El cas més significatiu és el d'un home de 51 anys, Arturo A.S., que viu amb una dona des de fa poc més d'un any. Aquesta ja l'ha denunciat un parell de vegades per maltractaments. Fa uns dies, segons el testimoni de la víctima, el detingut la llançà des del cotxe quan aquest circulava per un carrer de Palma. La dona patí lesions de diversa consideració. Un segon detingut és un ciutadà xinès sobre el qual hi ha una ordre judicial d'allunyament de la seva dona, a la qual agredí dins l'habitació en la qual estava ingressada, a l'Hospital General.

Fa uns dies una patrulla del Cos Nacional de Policia acudí al requeriment del servei de seguretat del centre hospitalari, que informava de la persistència del detingut per entrar a l'hospital a visitar la dona. Sembla ser que uns dies abans el detingut havia aconseguit entrar a l'habitació de la dona i agredir-la. El tercer cas que s'ha registrat és el d'un individu que també violà una ordre d'allunyament i amenaçà i increpà l'actitut de la companya quan aquesta anava a recollir la filla que tenen en comú, a una escoleta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris