algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Rodríguez aposta per fer un museu de la ciència sobre el medi ambient

El compromís és una superfície d'entre tres mil i sis mil metres

José María Rodríguez, tinent de batle de Manteniment i Infraestructures, s'inclina perquè el museu de la ciència, promès pel PP en aquesta legislatura, sigui «un museu especialitzat en el medi ambient». Rodríguez entén que és més partidari de fer un museu especialitzat en una matèria que estigui relacionada amb Mallorca i la Mediterrània, «com és el medi ambient». «Té més raó de ser que fer un museu general, que ja n'hi ha molts».

Rodríguez assegurà que això és una proposta «personal» i que tanmateix s'ha de consensuar amb altres regidories de l'Ajuntament de Palma, com són les de Cultura i Educació, tot i que afirmà que el camí del museu «és l'especialització». El tinent de batle assegurà que el museu tindrà una superfície d'entre 3.000 i 6.000 metres «dedicats exclusivament a aquest centre». Pel que fa a la ubicació, encara no està molt clar, però segons Rodríguez «seria un lloc accessible des de Palma».

Entres els possibles emplaçaments que apunta Rodríguez figuren la zona des Carnatge o el polígon de Llevant. «Depenent de la zona on es construeixi el museu, tindrà més importància la vessant del medi ambient. Seria ideal que es construís ben a prop de la mar per tenir una coherència amb l'entorn». Pel que fa a la construció del museu, Rodríguez no es compromet que estigui acabat aquesta legislatura. «Almenys n'iniciarem la construcció durant aquest període, però s'estorbarà anys a estar acabat», diu. Quant al contingut del museu, el regidor no va entrar en massa detalls, però afirmà que seria molt didàctic, dirigit a tothom però especialment als joves. Hi hauria «àrees dedicades a la migració d'aus, a les llacunes, als deltes i a la mar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris