muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

L'escola del Puig tindrà més aules si Educació aprova un projecte de la Sala

D'aquesta manera els alumnes d'Antoni Maura podrien ubicar-se a les noves classes

L'escola del Puig podria disposar ben aviat de sis aules noves. Així ho reflecteix un projecte d'ampliació que ha presentat l'Ajuntament a la Conselleria d'Educació. Aquesta reforma del centre faria possible que els alumnes més petits, que actualment reben les seves classes a l'antiga escola Antoni Maura, poguessin anar al centre escolar d'es Puig i no haguessin d'estar separats dels col·legials més grans.

Si es duen a terme aquestes obres d'ampliació, es posaria fi a una vella reivindicació de moltes famílies del municipi, que es queixen que el col·legi públic estigui dividit en dos edificis. D'aquesta manera, les aules del centre Antoni Maura quedarien buides. L'Ajuntament estudia la possibilitat de poder utilitzar l'edifici per traslladar-hi alguns dels serveis municipals per guanyar en comoditat.

Per altra banda, el pati del col·legi Antoni Maura serviria per fer-hi un lloc d'estacionament, fet que solucionaria, en certa manera, el dèficit d'aparcaments que hi ha al centre de la localitat. Aquesta manca d'estacionaments es preveu que s'agreugi quan comencin les obres de l'estació del tren, per la qual cosa es faran necessaris encara més aparcaments.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris