algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

L'Ajuntament de Binissalem farà front a la neteja dels solars de l'estació

Veïns d'altres municipis també es queixen de la brutor als llocs on s'atura el tren Palma-Inca

Membres de la brigada municipal de Binissalem s'encarregaran de fer nets els solars de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) que estan vora de l'estació del tren. «L'entrada al poble per l'estació és vergonyosa. A més a més, SFM realitza inversions milionàries per informatitzar la via, però és incapaç d'ocupar-se de la conservació i la neteja de les seves propietats», manifestà el regidor de Medi Ambient, Joan Lladó.

Segons Lladó, el mal estat de l'entrada al poble per l'estació ha generat queixes per part de Foment de Turisme i Ibatur, que organitzen visites guiades al municipi. Lladó també qualificà de «tercermundista» la visió que oferirà SFM informatitzant el tren però deixant les estacions brutes i plenes de pintades.

Des de l'Ajuntament es preveu que a principis d'any es podran dur a terme les tasques de neteja. A més a més, s'està estudiant la possibilitat de fer nets també els terrenys privats al costat de l'estació, amb la condició que després els propietaris se n'encarreguin del manteniment.

Per altra banda, a Santa Maria del Camí s'han produït diverses queixes per part dels veïns a causa de la manca de neteja de l'estació del tren del municipi. Les pintades i la quantitat de brutor són presents a l'edifici. Malgrat això, diversos veïns asseguren que en ocasions gent de SFM fa una neteja mínima de la zona.

«El fet és que no podem tenir una entrada al poble per a la gent que ve en tren que presenti aquest estat de deixadesa perquè això perjudica el poble», comentà un veí de Santa Maria. A l'estació de Consell les reclamacions van en un altre sentit, ja que fa molts d'anys que des de l'Ajuntament se sol·licita a SFM que s'adeqüin les instal·lacions perquè les pugin utilitzar persones minusvàlides.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris