muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

«Cal augmentar el nombre d'agrupacions socialistes locals a la Part Forana»

Bibiloni és la secretària general dels joves de l'Illa

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears varen constituir ahir la Federació Insular de Mallorca, que neix amb el principal objectiu de dotar aquest col·lectiu d'una estructura de funcionament pròpia per a l'Illa, però, sobretot, «augmentar el nombre d'agrupacions locals a la Part Forana de Mallorca, a més d'anar creixent en presència arreu de les diferents barriades de Palma». Així ho va explicar la nova secretària general de la Federació Insular, Antònia Bibiloni.

La nova secretària general dels joves socialistes de Mallorca va explicar que en aquests darrers tres anys en els pobles el nombre d'agrupacions ha passat de quatre a setze. En aquest sentit, Bibiloni afegí que, des del seu nou càrrec, intentarà «fer un gran esforç per aconseguir una bona formació de les joventuts socialistes, ja que m'agradaria poder arribar al congrés federal de Madrid amb una representació més gran a tota l'Illa». Perquè aquesta intenció es pugui materialitzar, Bibiloni comenta que «no hi ha molts de secrets. Es tracta d'anar coneixent la gent i d'anar demanant qui podria estar interessat a formar part de les Joventuts».

Ahir es va dur a terme a la Casa de Cultura de Felanitx la segona Assemblea Insular de JSIB en la qual, a més de constituir-se la Federació Insular de les Joventuts Socialistes, es va debatre un document polític sobre ecologisme, solidaritat, globalització i política estudiantil. A l'acte hi varen assistir els secretaris generals de les Joventuts Socialistes a Espanya, Herib Campos, i a les Illes Balears, Cosme Bonet, a més de la secretària general dels socialistes de Mallorca, Francina Armengol i el batle de Felanitx, Miquel Riera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris