cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El claustre de Sant Domingo pot estar llest pel Dijous Bo del 2001

El consorci del pla Mirall ha adjudicat obres per valor de 400 milions

L'Ajuntament ha adjudicat les obres del claustre de Sant Domingo per un valor de 190 milions de pessetes. «Atesa l'envergadura de l'obra i l'estimació que ha fet l'empresa concessionària per les festes del Dijous Bo del 2001, serà possible gaudir de l'edifici», ha assegurat el batle, Pere Rotger. En aquest sentit, Rotger ha recordat que considera l'obra com a prioritària, sobretot si es pensa el temps que fa que la rehabilitació es troba a mitges. A més a més ha manifestat que espera que el poble d'Inca podrà tenir un espai cultural més.

Cal esmentar que l'obra del claustre de Sant Domingo fou aprovada el 91 però enguany l'Ajuntament s'ha vist obligat a rescindir el contracte amb l'empresa perquè pretenia revisar el pressupost per aclarir què eren extres i què no, com havia succeït a la residència Miquel Mir. Dimecres es va reunir el consorci del pla Mirall d'Inca i s'aprovà la realització de diferents obres per un valor d'uns 400 milions de pessetes. Dins aquesta mesura es preveuen tres actuacions.

Per una banda, al nucli antic es durà a terme l'asfaltat de diferents carrers i millores a les voravies. A la zona també es farà el semitancament del carrer Bisbe Llompart fins a l'estació del tren i les places del voltant. Per l'altra banda, dins del nucli d'Inca s'adequaran quasi 50 carrers tant d'asfalt com de voravies. La darrera actuació fa referència a la remodelació del mobiliari urbà i de certes places. «En teoria, segons les previsions, les obres poden tenir una durada màxima de sis mesos», segons va assegurar Pere Rotger.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris