algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Policia Local es planteja dur la Sala als jutjats per discrepàncies salarials

Eduard Servera assegura que els agents han cobrat tot allò que els pertocava

La Policia Local de Son Servera reclama quatre milions i mig a l'Ajuntament. Segons ha explicat el delegat de personal de la Policia, hi ha una vintena d'agents que fan perllongació de jornada però a hores d'ara «no ens han pagat aquestes hores extra, que suposen 240.000 pessetes per a cada un. En un principi ens varen dir que ens pagarien tots els diners, però ara el delegat d'Hisenda s'hi oposa perquè no hi ha pressupost», explica.

L'agent afirma que ara estan en negociacions amb els seus representants sindicals per saber quines passes han de seguir en referència a aquest tema, «si no se soluciona, si dia primer de gener no ens han pagat, tal vegada durem la Sala als jutjats». «Si a partir de l'1 de gener no ens paguen els diners que ens deuen, no farem més hores. El problema però és que nosaltres estam supeditats a allò que decreti el batle i el batle ha dit que hem de seguir fent 40 hores setmanals. De tota manera nosaltres notificarem per escrit la nostra intenció de fer 35 hores com la resta de funcionaris del municipi».

Per la seva banda, segons explica Gerardo Ruiz, delegat d'Hisenda de l'Ajuntament de Son Servera, es veu que els policies consideren que no se'ls paga la perllongació de jornada (20 hores mensuals) tal com ells volen. «El grup diu que se'ls haurien de donar 60.000 pessetes al mes i nosaltres per acord de comissió de govern decidírem que en cobrarien 40.000, que és la quantitat que havien rebut sempre i que mai no s'ha deixat de pagar. Ara ens demanen uns diners que nosaltres consideram que no els devem».

Ruiz va explicar també que «l'Ajuntament ha aplicat una valoració dels diferents llocs de treball dels funcionaris del Consistori i a la Policia el sou se'ls ha apujat igual que a la resta. La discrepància però és que ells volen cobrar les hores extra a 3.000 i nosaltres els les pagam a 2.000». El delegat d'Hisenda afirma que «a Son Servera es va aplicar la jornada de 35 hores fa més o menys nou anys, però que com que la plantilla de la Policia no basta, aquests es veuen obligats a fer més hores».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris