lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

EU-EV adverteix que Cort fa mesuratges de renou a la Llonja durant l'hivern

Tem que els resultats puguin afectar la declaració de Zona Acústicament Contaminada

El grup municipal d'Esquerra Unida-Els Verds va advertir ahir que l'Ajuntament de Palma ha realitzat durant els mesos d'hivern mesuraments sonomètrics a la zona de la Llonja. El grup tem que els resultats d'aquests nous mesuraments fets en temporada baixa «puguin afectar la declaració de Zona Acústicament Contaminada, l'expedient de la qual encara no s'ha resolt.

Feli Marco, vocal de Medi Ambient de l'Associació del Puig de Sant Pere i que defensa els interessos dels veïns de la Llonja i els voltants, assegurà que «no acceptarem mesures diferents de les que es contemplen tant a la sentència del Trinunal Superior de Justícia de les Balears com a l'ordenança municipal de l'Ajuntament de Palma». En aquesta ordenança Cort es compromet, entre altres mesures, a incrementar la vigilància policíaca a la zona i avançar l'horari de tancament de bars.

S'ha de recordar, a més, que mentre s'està tramitant la resolució de l'expedient, l'Ajuntament de Palma ha posat en marxa des de setembre mesures cautelars a la Llonja que obliguen els pubs de la Llonja a aturar la música a les dues de la matinada durant el cap de setmana i a la una de la matinada la resta de dies.

En aquest sentit, Marco afirma que «les mesures cautelars han fet tancar 4 o 5 bars, però també és vera que cap d'ells no ha perdut la llicència i per tant poden tornar a reobrir». És per aquest motiu que els veïns no estan gens satisfets amb les mesures cautelars, «ja que el problema no és la música, sinó el renou que es genera a la zona a causa de la nombrosa presència de bars».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris