nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

«Per fer una gràcia passam el dècim pel sant Pancraci, per això els ha tocat»

La Imprenta Moderna de Llucmajor ha repartit 144 milions de pessetes en deu dècims

«Per fer una gràcia passam el dècim pel sant Pancraci. És per això que han tingut sort, nosaltres els hem donam sort». Contaven entusiasmades les dues dependentes de la Imprenta Moderna, l'administració de loteria de Llucmajor que ha repartit deu dècims del segon premi de la Loteria Nacional, això és, ni més ni menys que 144 milions de pessetes.

Catalina Miralles i Catalina Tomàs han venut l'única tira del número 22.207 que havia arribat a aquesta administració. És per això que, ahir, ambdues estaven tan satisfetes. «Eh, mira! Passa el cotxe d'una veïna i pot ser que li hagi tocat perquè li agraden molt els números acabats en 07», pegaven bots d'alegria mentre seguien amb la vista la conductora del vehicle. La veïna, però, no s'aturà; passà de llarg.

De prest, sí que una doneta major s'acostà fins a la Imprenta Moderna. «Duia el número apuntat en un paperet. Ha entrat contenta i ha demanat: Que m'ha tocat? Després, en confirmar el número i fer-li saber que el que n'havia tret eren 14'4 milions de pessetes, ella ha afegit: I a mi m'havien dit que havien estat 20 milions de pessetes! Ha estat molt graciosa», afegia una veïna de Llucmajor que seguia de prop la festa, perquè l'administració de loteria del carrer de la Fira ahir era l'escenari d'una autèntica festassa.

Una altra tafanejava dient que era el fill d'aquesta doneta qui li havia regalat el dècim. El cert és que ella es trasbalsà de tal manera que girà la clau de casa seva en arribar-hi perquè ningú no la molestàs. «Per ventura ha fugit a ca un nebot. De prest ja he anat a visitar-la per si volia companyia, té més de 80 anys, però he trobat tancat», comentava una veïna. Després afegia que a ella no li havia tocat res, «però mentre tinguem salut...»

L'administradora d'aquesta sucursal de loteria, Pilar Hernández, s'havia assabentat per televisió de la notícia. És per això que ahir comparegué a fer feina ben mudadeta i maquillada. «A mi no m'ha tocat res, però així i tot és una alegria haver repartit 10 dècims del segon premi de la Loteria Nacional».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris