muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Treballadors de la sisena planta a la Clínica Rotger reben 280 milions

Hagueren d'ajornar la celebració per la pressió assistencial del centre

S.B./C.M.C./A.V. Palma.
Dues sèries senceres (vint bitllets) del número 22.207 dugueren alegria (i 280 milions de pessetes) als professionals sanitaris que treballen a la sisena planta de la Clínica Rotger, d'urologia, traumatismes i neurologia.

Fins a vint-i-cinc membres de la Clínica (infermeres, auxiliars de clínica, personal de neteja i algun metge) foren els compradors de les dues sèries que una ATS "el nom de la qual ha de ser elidit" de la planta havia comprat per iniciativa pròpia. No en fou l'empresa la compradora, segons admeteren amb rialles els doctors Ferran Rotger i Rosa Regui, màxims responsables de la clínica, els quals transmeteren felicitacions als seus treballadors.

Carme Thomàs, infermera de la sisena planta, havia comprat un dècim que ahir li havia de reportar catorze milions de pessetes; la notícia feliç li arribà abans de començàr el seu torn laboral, i "entre rialles" es demanava si entraria o no treballar. Però aquesta jove de 29 anys, casada i amb un fill, ha de pagar una hipoteca immobiliària, de manera que finalment es decidí a incorporar-se a la seva feina seguint l'horari habitual. Això sí, asseverà que «els Reis vindran més carregats enguany».

Però els treballadors de la sisena planta no tingueren ahir gaire temps per celebrar la seva alegria: la Clínica Rotger observa des del mes de setembre una ocupació pròxima al cent per cent, segons explicà ahir el seu director gerent, el doctor Gonzalo Mateos. Les recents ampliacions d'Urgències, la concertació de cirurgia cardiològica i les exigències creixents de neurologia "esperant la instal·lació del tomògraf per emissió de positrons" han fet que el personal treballi a tot pistó.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris