algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

El segon premi de la loteria deixa 3.024 milions a Palma i Llucmajor

Vint-i-una sèries del 22.207 repartiren la sort i desfermaren escenes de gran alegria

95254

L'administració número 20 de Palma va ser una festa.

S.A./ S.B.
S.B./C.M.C./A.V. Palma.
El sorteig extraordinari nadalenc de la Loteria de l'Estat va deixar a Mallorca un total de 3.024 milions de pessetes, ja que l'administració número 20 de Palma, situada al carrer Francesc Manuel de los Herreros, va vendre 20 sèries del 22.207, en el qual recaigué el segon premi del sorteig; mentre que l'administració de la Imprenta Moderna del carrer de la Fira de Llucmajor va despatxar una sèrie del mateix número.

En total, Neus Roig, propietària de l'administració de la barriada de Pere Garau, va repartir un total de 2.880 milions de pessetes, mentre que a Llucmajor la quantitat es va elevar fins a 144 milions. Segons va explicar la propietària de l'administració, el número «ha estat molt repartit, perquè la gent el trobava lleig i s'ha venut directament a les finestretes en quantitats molt petites, sobretot de manera individual». Això ha provocat que siguin 200 els dècims despatxats, «la totalitat del que teníem», i que baldament que hagi estat molt repartit, sigui molt petita la quantitat que se n'ha repartit a través de participacions. Per aquest motiu, la gran majoria d'encertants ha aconseguit de manera íntegra els poc més de 14 milions de pessetes que corresponen a cada bitllet premiat.

La sort també va arribar fins a la sisena planta de la Clínica Rotger, on ATS i personal de neteja jugaven dues sèries del número premiat, que havien comprat precisament a l'administració número 20. «Aquest és avui el número més bell del món», assegurà Roig visiblement emocionada, i recordà que «molta de gent s'estirarà els cabells perquè l'ha tingut a les mans i no l'ha volgut. Deien que era un número lleig, però la lletjor ha duit una barbaritat de milions». Sigui com sigui, els Reis arribaran una mica més carregats que de costum i el que és clar és que Neus Roig ha tret la Grossa. I és que les vendes d'El Niño es dispararan de manera brutal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris