nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Pere Fullana substitueix Damià Cànoves en la direcció general de Presidència

El secretari d'organització del PSIB passa a ser assessor de la Conselleria de Garcias

Reorganització a Presidència. Així ho va anunciar el conseller d'aquest departament de l'Administració autonòmica, Antoni Garcias, després del Consell de Govern. El fins ara director general de Presidència, Damià Cànoves, és substituït en aquest càrrec per Pere Fullana, fins ahir director general de Relacions Institucionals en la mateixa Conselleria. Cànoves passa a ser assessor d'aquest departament i tindrà més dedicació al seu càrrec de secretari d'organització del PSIB-PSOE, que ostenta des del Congrés del partit, que va escollir com a secretari general Francesc Antich.

Segons va explicar el mateix Garcias, la «impossibilitat de dedicació» manifestada per Cànoves en les dues tasques encomanades ha motivat, a petició d'aquest darrer, el reajustament. Immediatament després del dit congrés, l'exdirector general de Presidència va comunicar a Antich la possibilitat de dedicar-se a la vida orgànica socialista en resposta a l'accés a la secretaria d'organització, segons paraules del mateix Cànoves. El president del Govern autonòmic li va agafar la paraula, però li va dir que el canvi no es produiria de manera immediata.

El seguiment permanent del president li ha impedit dedicar-se a l'executiva del PSIB-PSOE. Malgrat aquesta «difícil compaginació», Garcias va anunciar ahir que Cànoves, un dels homes forts de l'estructura de Presidència, conservarà la «responsabilitat d'un conjunt de temes» englobats en el que el conseller va anomenar «coordinació estratègica». Les assessories són retribuïdes amb un sou d'uns sis milions de pessetes brutes anuals. El secretari d'organització dels socialistes illencs mantindrà també la presidència de l'empresa semipública Bitel.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris